Børnekunst.dk

boernekunst.png
Specielt opsat produktvælger

Webshoppen børnekunst.dk sælger unikke malerier lavet på basis af børnetegninger.

Da produkttypen var så unik, skulle webshoppen selvfølgelig også være det. De havde derfor en række kreative ideer til opsætning af en unik produktvælger i forbindelse med konvertering til Ultimize Shop. Blandt andet skulle der ikke være en gængs produktvisning, men derimod en dynamisk liste af produkter der matchede de kriterier der løbende blev valgt i en række dropdown-bokse. Samtidig skulle der være en visuel representation af den valgte rammestørrelse, da det var en vigtig del af helhedsindtrykket.

Ultimize Shop var bygget til at kunne tilpasses mange formål, men da der på daværende tidspunkt ikke havde været nogle forespørgelser på noget der bare kom tæt på denne løsning, var det nødvendigt at starte helt fra bunden i udarbejdelsen af webshoppen.

Den dynamiske liste blev klaret med en række ajax-kald til serveren, krydret med servercaching af resultaterne for at holde ydelsen i vejret. Rammevælgeren blev opsat som en variantsæt på produktet, så der var frie hænder mht. at vælge om nogle produkter skulle tilbydes med bestemte rammer eller ej. Varianterne blev knyttet sammen med en række grafiske elementer i designet, der dynamisk ændrede sig, afhængig af hvilken ramme der blev valgt. Den grafiske opsætning og designlinje blev udarbejde ud fra en tilsendt PSD udarbejdet af kunden selv, med efterfølgende tilrettelser i tæt samarbejde med kunden.